AKTUELNO

Savršenu figuru istakla u prvi plan.

Jedna od naših najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, Milica Pavlović, danas proslavlja svoj 27. rođendan.

Pevačica je ovim povodom napravila gala proslavu kojoj su prisustvovali svi njeni prijatelji, članovi porodice i kolege, a Milica je blistala u provokativnoj odevnoj kombinaciji.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NA KORAK OD SMRTI?! Milica Todorović se zamalo udavila, OVO JE NA NJU OSTAVILO VELIKU TRAUMU! (FOTO)

Pavlovićeva je odabrala belu dugu suknju sa ogromnim izrezom i beli top, što je u prvi plan istaklo njene zanosne obline.

Ovu elegantnu i seksi kombinaciju pevačica je upotpunila visokom, ležernom punđom kao i diskretnim komadima nakita.

Foto: Pink.rs

Poželela sam da vratim malo vreme unazad jer su mi mnogo brzo prošle godine od dvadesete do dvadeset sedme. Iskreno, nešta ne bih menjala, put koji sam prošla da bih bila danas sa vama je pravi put, iz svih negativnih iskustava koja sam imala sam izvukla pouku i pretočila u pozitivna iskustva. To je najpametnija stvar koju sam učinila, što sam naučila da mogu da funkcionišem i sa negativnim iskustvima - rekla je Pavlovićeva.

Među prvim zvanicama, na Miličinu proslavu došla je Ana Bekuta, koja je mlađoj koleginici poželela samo dobro zdravlje.

Foto: Pink.rs

Ne znam da li ću da pijem ali da slavim hoću. Zavisi šta Milica nudi, ako ima nešto penušavo, onda može. Život je pred njom, želim joj samo zdravlje, a kada to imamo sve ćemo da postignemo i završim. Ona ima to nešto posebno što je potrebno za scenu - rekla je Bekuta.

Petar Mitić došao je u pratnji svoje supruge i koleginice Ivane Pavković, dok je Nebojša Vojvodić na Miličin rođendan došao sam, sa buketom cveća i kesicom u koju je spakovao poklon za svoju koleginicu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Bekuta

#Ivana Pavković

#Milica Pavlović

#Petar Mitić

'