AKTUELNO

Matora nije ni očekivala da ću da izađem, tako da me nije ni čekala - ispričala je svoje prve utiske samo za portal Pink.rs, Sanja Stanković.

Na samo korak do super finala, Sanja Stanković je u toku noći završila svoje učešće odlukom glasova publike. Ona je odmah napustila Belu kuću, a u studiju nije mogla da sakrije svoje suze radosnice, jer će prvi put nakon devet meseci ugledati svoje najbliže iz spoljnog sveta.

Stankovićeva je po izlazsku kratko razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, a njeni utisci su, povrh svega bili fantastični, a iskustvo neponovljivo.

Foto: Printscreen Youtube

Kako smo sačekali da takmičarka sumira utiske, novinari sa portala Pink.rs kontaktirali su ovu zadrugarku i među prvima saznali kako je protekla prva noć bez bubica i kamera.

Nisam spavala celu noć, evo gledam sunđer boba, ne znam šta ću sa telefonom ceo dan mi zvoni - rekla je kroz smeh Sanja koja je još uvek bila pod velikim utiscima.

S obzirom na to da je njena devojka Jovana Tomić Matora zavšila svoje takmičenje pre nje, bilo je očekivano da će je njena miljenica dočekati. Međutim, ona to nije potvrdila, ali je priznala da se prvo čula sa njenom mamom.

Foto: TvPink Printscreen

Matora nije ni očekivala da ću da izađem, tako da me nije ni čekala. Čula sam se sa njenom mamom pošto Jovana spava. Kritikovala me zašto bar malo nisam dremnula, a ja stvarno nisam mogla - priznala je Stankovićeva.

Sanja je otvoreno priznala da je razgovarala sa Matorinim roditeljima, ali nas je zanimalo i kakve joj je reči uputila njena majka.

Mama nije mogla da veruje da veruje da ću izaći. Ništa mi loše nije rekla. Pričala mi kakve je probleme imala sa neke druge strane, ali ovako meni ništa loše nije rekla - rekla je Sanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njen strah od mišljenja drugih ljudi iz spoljnog sveta ju je u jednom momentu savladao, jer se i u Zadruzi mnogo spekulisalo o predrasudama koje će je sačekati odmah nakon napuštanja rijaltija. Međutim, ona je shvatila da nije imala zbog čega da brine, jer je dobila i te kako velike pohvale na svoje celokupno učešće, a iako je očekivala suprotno, kritike joj nisu teško pale.

Iskreno, dobila sam mnogo pohvala. Kritike koje dobijam nisu strašne. Uglavnom zbog Jovane. Kao upropastiće ti život, ne treba ti ona. Ali ona je bila divna prema meni tako ćemo nastaviti - bila je ubedljiva Sanja.

Kako će se situacija između njih dve odvijati, preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Sanja Stanković

'