AKTUELNO

Tužilaštvo će sprovesti dokazne radnje koje budu bile neophodne za njihovu dalju odluku.

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u toku je saslušanje pop zvezde Nataše Bekvalac povodom fizičkog nasilja koje je pretrpela u noći između 13. i 14. aprila od strane supruga Luke Lazukića.

PROČITAJTE JOŠ: SASLUŠAN LUKA LAZUKIĆ, TUŽILAŠTVO napustio NERVOZAN I BEZ REČI!

Foto: Pink.rs

Lazukić, koji je prvi saslušan davao je iskaz tačno sat vremena i 40 minuta nakon čega je poprilično nervozan i bez reči napustio tužilaštvo. Kako smo saznali iz tužilaštva, nakon saslušanja Luke, Nataše i dadilje, koja je svedok ovog nemilog događaja, biće sprovedene dokazne radnje neophodne za dalju odluku tužilaštva.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/e-stock Miloš Rafailović

- Lukino saslušanje trajalo je sat i 40 minuta. U toku je Natašino saslušanje u svojstvu oštećene. Nakon što Nataša bude ispitana, u svojstvu svedoka biće saslušana bebisiterka koja je te noći bila u stanu. Nakon toga će tužilaštvo sprovesti dokazne radnje koje budu bile neophodne za dalju odluku tužilaštva, a to je eventualno pribavljanje izveštaja Centra za socijalni rad kako bismo videli da li se ranije nešto dešavalo i da li je i ranije prijavljivano medicinsko veštačenje povreda. To su neke dokazne radnje koje ćemo sprovoditi nakon saslušanja - rečeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Luka Lazukić pretukao je popularnu pevačicu u njenom stanu na Dedinju u noći između 13. i 14. aprila. Inače, Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana, a on je angažovao tim od pet advokata.

Autor: M. K.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'