AKTUELNO

Posle bolova koji su trajali nekoliko dana odlučio je da ode kod doktora i iznenadio se dijagnozom.

Srpski vaterpolista Nikola Rađen operisao je pre dva dana slepo crevo i priznao je da je sve vreme pored njega bila supruga Ana Kokić.

- Oporavak teče po planu. Sutra idem da skinem konce, očekujem u ponedeljak da se vratim u bazen - rekao je Rađen za "Alo".

Nikola je ispričao i kako je posle bolova koji su trajali nekoliko dana odlučio da ode kod doktora i kako se iznenadio dijagnozom.

Foto: Beta

- Osetio sam bolove u donjem delu stomaka. Posle nekoliko dana sam video da bolovi ne prestaju, a onda sam zatražio pomoć lekara. Posle pregleda lekari su mi savetovali da se operišem. Ja sam odlučio da odmah odem na hiruški zahvat - ispričao je on kako se sve odigralo.

Srpski vaterpolista otkrio je i kako je protekla operacija i koliko će trajati oporavak od nje.

- Laparoskopska operacija je bila, a oporavak traje maksimalno 15-ak dana od zahvata. Imam tri ožiljka na stomaku - bio je otvoren on.

Foto: YouTube screenshot

Istakao je i da se nije uplašio operacije i dodao da je njegova supruga Ana Kokić bila pored njega u tim trenucima.

- Nisam se uplašio, ali mi nije bilo prijatno kada sam čuo da se radi o slepom crevu. Doktori su me uverili da je sam zahvat, ali i način na koji će biti urađen, dobar po mene. To je bila rutinska operacija, a već sam počeo da šetam. Ana je sve vreme bila uz mene i normalno smo prevazišli ovu situaciju - rekao je on za ovaj dnevni list.

Nikola Rađen je član rumunske Oradee, a 17. februara naredne godine stiče pravo da zaigra pošto mu tada ističe suspenzija zbog korišćenja dopinga.

Autor: V. T.

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#pevačica

#vaterpolo

'