AKTUELNO

Uživali u ručku i čašici razgovora.

Serija ''Šifra Despot'' već sa emitovanjem prve epizode postigla je ogroman uspeh, a gledaoci s nestrpljenjem iščekuju svaku narednu epizodu. Da se glumci ove serije ne slažu sjajno samo na poslovnom planu govore i fotografije koje su nastale iza kamere.

PROČITAJTE JOŠ: MENI STVARNO NIJE DOBRO: Dei POZLILO u kvizu KO JE NA VRHU! Zamalo PALA U NESVEST, pa momentalno NAPUSTILA STUDIO!

Foto: Pink.rs

Složna glumačka ekipa na čelu sa autorem ovog projekta Radošem Bajićem u pauzi od snimanja vreme koriste da se okrepe, ali i da uživaju u čašici razgovora. Njihove teme uglavnom su u vezi sa serijom kojoj su svi veoma posvećeni. Ekipa portala Pink.rs zatekla je glumce serije ''Šifra Despot'' u selu Stubline gde su uživali u ručku u pauzi od snimanja još jedne uzbudljive epizode.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pored glavne postavke koju čine Đorđe Marković, Radoslav Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović i Olga Odanović, kroz seriju će do kraja snimanja proći još skoro 220 glumaca.

U nedelju 25. marta od 21 čas na TV Pink ne propustite još jednu fenomenalnu epizodu serije ''Šifra Despot'' koja je za kratko vreme osvojila srca gledalaca!

Autor: Pink.rs

#Radoš Bajić

#serija

#Šifra Despot

'