AKTUELNO

Ova poznata trudnica prethodno je imala dva spontana pobačaja.

Kako su iza nje dve neuspele trudnoće, Slađa Alegro duži vremenski period nije želela da govori o trećoj trudnoći.

Nakon toga, pevačica je ushićeno priznala da je u drugom stanju i time dala nadu mnogim ženama širom zemlje da ne odustaju od pokušaja da se ostvare kao majke, budući da je njoj to pošlo za rukom u 38. godini.

Foto: Ivan Dobričić

Iako su mnogi spekulisali o tome da je pevačica ovog puta ostala u drugom stanju uz pomoć vantelesne oplodnje, ona je to u poslednjem intervjuu porekla.

PROČITAJTE JOŠ: IZLAZI ON IZ WC-A, ZATVARA ŠLIC I MENI VIČE... Zorica Brunclik svojom pričom ŠOKIRALA SVE u Magazinu In, Sanja nije mogla da VERUJE šta sluša!

Foto: Instagram

- To nije istina. Kao i prethodna dva puta, zatrudnela sam prirodnim putem. Zoranu i meni nikada nije bio problem začeće, već održavanje trudnoće koja se uvek prekidala iz nerazjašnjenih okolnosti. Zato sam u januaru prošle godine, po preporuci svoje prijateljice Seke Aleksić, posetila privatnu kliniku specijalizovanu za vantelesnu oplodnju i održavanje trudnoće. Tamo sam imala priliku da se detaljno pregledam i sa lekarima posavetujem zašto mi se to dešava. Glavni uzrok svega videla sam u urođenoj trombofiliji, zgrušavanju krvi, međutim dobila sam objašnjenje da ukoliko se urednom terapijom testira, ona ne može da utiče na opstanak ploda - počela je svoju priču Slađa, a zatim dodala da je promenila životne navike u potpunosti:

Foto: Pink.rs

- Istog momenta sam promenila ishranu, počela sam da vežbam i radim na jačanju svog organizma. Redovno se pridržavam svih saveta i očigledno je to sve zajedno urodilo plodom - izjavila je ponosna trudnica.

Autor: Pink.rs

#Slađa Allegro

#Trudnoća

#pevačica

'