AKTUELNO

Muzička zvezda još jednom je dokazala da nakon porođaja izgleda bolje nego ikada zahvaljujući, između ostalog, tretmanima lica.

I dok mnoge majke nakon porođaja brigu o svom zdravlju i fizičkom izgledu ostavljaju po strani, to nije slučaj sa popularnom pevačicom Sekom Aleksić - zahvaljujući dobroj organizaciji, ona uspeva da vodi brigu o svom sinu Jakovu, ali i da trenira i radi na sebi, pa proteklih nedelja na račun njenog blistavog izgleda stižu brojni komplimenti sa svih strana.

Seka je u rekordnom roku povratila kilažu koju je imala pre nego što je ostala u blagoslovenom stanju, ali tu se nije zaustavila kada je nega u pitanju, već se podvrgla i tretmanima lica zbog kojih izgleda bolje nego ikada.

Muzička zvezda postala je fan mezoterapijskih tretmana kojima je prezadovoljna, pa je dala toplu preporuku svim ženama da se im se podvrgnu i u potpunosti budu zadovoljne svojim fizičkim izgledom.

Ništa lepše od osećaja kada si zadovoljna svojim izgledom - napisala je Seka u opisu selfi fotografije kojom je pokazala da zaista izgleda bolje nego ikada.

Autor: D. Tanasijević

#Jakov

#Porođaj

#Seka Aleksić

#Trudnoća

#pevačica

'