AKTUELNO

Toma će poludeti zbog ovakvog ponašanja.

Drvo mudrosti imalo je večeras poseban tajni zadatak za Nemanju Đerića Đeksona. Reper se nije obradovao ovom izazovu ali je odlučio da se oproba.

Imam jedan zadatak za tebe, ali pre nego što ti kažem šta je u pitanju, moraš da znaš da će te nagrada, koja te očekuje ako uspešno izvršiš zadatak, jako jako obradovati. Gledaoci stalno komentarišu da nisu 100% sigurni u Minina osećanja. Tvoj tajni zadatak biće da je stavimo na test. Dakle, na tebi je da zavodiš Minu - reklo je Drvo Đeksonu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARE ČEKA OPASNA AKCIJA: Veliki šef zbog ZABRINUTOSTI ZA UKUĆANE poslao BITNO pismo! (VIDEO)

On je bio poprilično nesiguran, ali, zbog primamljive nagrade Nemanja je ipak prihvatio izazov.

Prike*alo mi se sad. Ja ne osećam ništa prema njoj i pre nego što smo završili. Ako prihvatim ovaj tajni zadatak, gledaoci moraju da znaju da je to čista glumac. Ja verujem da joj se dopada umorni kosač (Toma). Mene ne zanima ko joj se sviđa, ali prihvatam taj tajni zadatak. Cilj mi nije da je smuvam? Neće doći do poljubaca, mogu da je dovedem na neki način do toga da ona otkrije kako se zaista oseća - rekao je Đerić.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Mina Vrbaški ostavila je Nemanju nakon što se u Belu kuću uselio Tomislav Panić. Vrbaški je odmah započela strastvenu vezu sa manekenom a Đerić je ostao "kratkih rukava". Iako Nemanja često navodi da više ništa ne oseća prema Mini, njegovi cimeri ali i gledaoci ne misle tako. Zbog toga je Drvo odlučilo da ih stavi u ovu situaciju, kako bi sve maske pale.

Kako je izgledao Đerićev razgovor u Rajskom vrtu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'