AKTUELNO

Kontroverzna učesnica "Farme" dobila je priznanje za svoj doprinos rijaliti programima.

Rediteljka Jelena Golubović svakako je jedan od učesnika rijaliti programa koji je privukao najveću pažnju gledaoca širom Balkana - o njenim doživljajima sa popularnog seoskog imanja nadomak Barajeva i dalje se priča, a ona je zbog istrajnosti i svojih stavova stekla mnogobrojne fanove koje je u poslednjoj sezoni "Farme" svakodnevno upoznavala sa publikom.

Foto: Andrej Nihil

Ona je čak dva puta pobedila u rijalitiju "Farma", pa se zbog njene "duple krune" nisu obradovali oni koji je ne vole. Ipak, Jelena je sinoć u Nišu dobila i priznanje za svoj rad i doprinos rijaliti programima, pa je proglašena ni manje ni više nego kraljicom rijalitija.

Foto: Privatna arhiva

Ona je ponosno pozirala sa plaketom na kojoj je ispisana njena nova titula i bistom Carice Teodore, a za Pink.rs podelila je utiske sa večeri gde je još jednom dobila nagradu za svoja dela.

Foto: Privatna arhiva

Presrećna sam zbog nagrade za glavnu ulogu i najveći doprinos glednosti rijaliti programa kao najbolji fer plej rijaliti takičar. Šampioni su dali izuzetan doprinos gledanosti, rejtingu i duploj kruni. Isplatilo se sve vreme provedeno u rijalitiju. Ponosna na ovu nagradu i želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene sve ovo vreme i bodrili me kroz učečće na Farmi - rekla je Golubovićeva za Pink.rs, koja je laskavo priznanje proslavila u krugu prijatelja.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.K. / D.T.

#Farma

#Jelena Golubović

#rijaliti

'