AKTUELNO

Znaju se godinama!

Pevačica Nadežda Biljić i nova zadrugarka Miljana Kulić, uz jutarnju kafu, sedeći u dvorištu pružile su jedna drugoj ruku pomirenja. Ove zadrugarke znaju se od ranije kada su imale probleme koje nisu rešile, a tvrde da se nisu videle godinama. Miljana smatra da je Nadeždi ostala u lošem sećanju zbog poruka koje joj je slala. Sinoć, tokom pitanja novinara, njih dve su imale žestoku svađu upravo zbog toga.

Foto: Printscreen Youtube

Znaš šta je fora, prošlo je mnogo godina. Nismo se videle. Evo sad smo se ovde videle. Meni je malo falilo. Falio mi je okidač. Bila sam nervozna, izvini! - rekla je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Devojka me napala iz čista mira. Dobro je što znaš da kažeš "izvini". Izvini ako sam ja tebe uvredila na neki način. Znam da nisi tako mislila. Sinoć smo bile kao dve prostakuše. Ono je čudo - nastavila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Celoj situaciji prisustvovao je i Miljan Vračević, koji nije krio oduševljenje što su se ove dve zadrugarke pomirile pred njegovim očima.

Da li je moguće da sam ja pomiro Miljanu Kulić i Nadeždu Biljić?! Ovo da uđe u anale! Šofer hitne pomoći pomirio Miljanu Kulić i Nadeždu Biljić! - oduševljen je bio Miljan.

PROČITAJTE: SEĆAŠ LI SE POSLEDNJE PORUKE MENI?! Nakon Lune, Miljana U SUKOBU sa OVOM ZADRUGARKOM! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'