AKTUELNO

Našla zamenu Santani.

Maca Diskrecija i Saša rudar sinoć su bili toliko bliski da su na kraju završili zajedno u krevetu, šta su tamo radili možete pogledati klikom OVDE. Ono što se desilo između njih dvoje primetili su i ostali zadrugari, na čelu sa Lepim Mićom i Borom Santanom, koji je takođe ranije imao priliku da se druži sa Macom ispod jorgana.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića za stolom u dnevnoj sobi počeo je Diskreciji da govori kako Santanu najviše boli što je ona spavala sinoć sa njegovim drugom rudarom. Bora je rekao da je njemu drago zbog Saše, ali da misli da mu Maca nije previše toga pružila i dozvolila jer je ovoga jutra loše volje.

Pa kada mogu oni Mićo ovde da se muvaju, onda mogi i ja da nađem nekoga. Samo vi mislite šta je bilo, bitno je da sam ja srećna danas i zadovoljna! Što bih ja patila i plakala za nekim ovde? Klin se klinom izbija! - ubacila se Maca.

Foto: RTV Pink

Samo nekoliko minuta kasnije Maca je o rudaru razgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti. Tada je u poverenju rekla Drvetu da prema Saši oseća neku vrtu emocija, ali da većinu stvari u tom odnosu radi iz inata prema Bori Santani i da ne želi vezu u rijaliti programu.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da lažem semu sebe. To je jače od mene. I prema meni su neki imali emociju, kao Bora, koji je na kraju krenuo da se muva sa drugim devojkama. Neću da patim ovde, neću da me ponižavaju tako što će se vucarati sa nekim drugim devojkama - izjavila je Diskrecija u Rajskom vrtu.

Kako je sve izgledalo, kao i šta je Maca još rekla o rudaru i Bori Santani, možete pogledati u sledećim video-klipovima.

PROČITAJTE: NAŠLA BORI ZAMENU! Maca PORUČILA Rudaru: MI SMO ODSAD ZAJEDNO, pa završili U KREVETU! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Saša Rudar

'