AKTUELNO

Pojedini zadrugari imaju utisak da se Jovani sviđa Kija, pa da zbog toga napada ovu cimerku.

Dok su se Luna i Sloba svađali zbog njegove supruge Kristine Kockar u drugom delu "Zadruge" došlo je do velike svađe između Jovane Tomić Matore i Jelene Golubović. Ove dve ukućanke ušle su u žustru raspravu nakon Matorine izjave koja je bila upućena na račun seksualnog života pevačeve žene.

Foto: RTV Pink

Hoćeš da ti stavim moju p*čku u usta da je poližeš? Puši bre, k*rac! Ti si toliko bedna, da samo vodiš tuđe živote! Pljunula si me sada! Ako ja imam problem sa njom, šta tebe boli k*rac! Ti si iz fine porodice, ali si zlo! Izrode porodice - vikala je Matora.
Meni ne možeš, možeš Sanji da staviš! Ti si zla! Ti se družiš sa ološima! Ti si došla u sobu i rekla da se ona naprimala k! Ja Kiju branim, jer ona nije takva - rekla je Jelena.

Foto: RTV Pink

Eto, nervozna sam ustala i rekla da devojka prima k*rčeve i šta sad? Takve budale kao što si ti više nema. Od sada ću svaki put da se svađam sa tobom i Macom - nastavila je Jovana.

Foto: RTV Pink

Na sve ovo Kristina je rekla kako je ne zanimaju stavovi ni Jelene Golubović ni Jovane Tomić Matore. Ona je Jovani skrenula pažnju da pripazi malo na svoj rečnik zbog čega je došlo i do nove rasprave između njih dve. Ova izjava bila je i tema na sastanku nekoliko minuta kasnije, gde su se zadrugari ponovo svađali, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim snimcima.

PROČITAJTE: UŽASNA SVAĐA BRAČNIH DRUGOVA: Sve sam ti plaćala, a ti si me varao sa svakom! Možeš da ženiš Lunu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'