AKTUELNO

Lepi Mića otkrio i da je Ana Nikolić prvi put pevala kod njega!

Stručnjak za mnoge stvari, Lepi Mića je danas otkrio i da je majstor za otkrivanje novih talenata, ali i da ima informacije o brojnim pevačicma koji su nekada pevali kod njega u kafani, a danas su velike zvezde. Ovaj zadrugar u dvorišu je komentarisao domaću muziku sa još nekoliko cimera, na čelu sa Banetom Čolakom. Prvi su na tapetu bili MC-jevi, a onda i folkeri.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovo pevanje je jako diskutabilno! To je sukob generacija! - pričao je Lepi Mića o MC Stojanu.

Zatim je Đekson zapevao pesmu Sinana Sakića, a Bane počeo da priča o njemu, jer ga, kako tvrdi poznaje:

On baš ne može da peva! Sinan ne može više da peva. Mi smo radili pre godinu dana, to su žile... znaš šta je to... Ja sam bio na Lukasovom koncertu, znaš šta je to! - rekao je Bane.

Foto: Andrej Nihil

Sa folka, Lepi Mića, prebacio je priču i na etno muziku, a zatim su se dotakli i čuvenih repera:

Ko su ti indijanci? - pitao je Mića, kada je krenula priča o Džala Bratu i Bubi Koreliju: Kako se zovu, reci mi još jednom?! Zabole me k*rac za njih! Boli me k*rac za njih!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga dotakli su se i Raste i Ane Nikolić:

Znaš ti gde je Ana Nikolić, pre 17 godina, prvi put pevala? Kod mene u kafani, ja je izbacio naglavačke! Ona lepa ko lutka, ali ponašanje katastorfalno! Optevala dve pesme, i ja kažem, ajde napolje, pali kući! Ona dođe opet sutra! Svaki dan dolazila, u restoran kod mene! - rekao je Mića

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Koje je još detalje izneo u vezi ove pevačice, kao i šta se sve pričalo o drugim kolegama, pogledajte u video materijalu koji je u nastavku teksta:

POGLEDAJTE: ŽESTOKI SE*S MINE I ĐEKSONA: Nakon akcije šetali GOLI PO HOTELU! (VIDEO 18+)

Autor: S.K.

#Aca Lukas

#Ana Nikolić

#Bane Čolak

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sinan Sakić

'