AKTUELNO

I dok svi misle da su danas najžešći sukobi na estradi, po svemu sudeći veći skandali dešavali su se pre 20, pa i 30 godina

Jedan od skandala na srpskoj estradnoj sceni o kom se jako malo zna jeste žesto sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

Reč je o fizičkom sukobu, kada je Marinko u kombiju tukao srpsku pevačicu, koja je sada javno progovorila o razlogu i otkrila zbog čega je Rokviću "pukao film"!

Foto: TV Pink Printscreen

- Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bile jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja. Bili smo negde po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ja svima dajem slike, i odjedanput kaže Marinko: "Slušaj ti, kozo jedna! Šta deliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!", a ja mu kažem: "Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspeh! Što tebi ne traže?!" Eto tako je došlo do toga - rekla nam je Nada.

Foto: Andrej Nihil

Podsetimo, Marinko je 28. januara 2017. godine u garaži Delta sitija imao fizički obračun sa momkom Ivanom Agbabom, zbog parking mesta. Tom prilikom nasrnuo je i na Ivanovu devojku.

Pink.rs

#Nada Topčagić

#marinko rokvić

#tuča

'