AKTUELNO

Ona je odbila svog izabranika.

Pevač Haris Berković izrazio je želju da sa svojom izabranicom i koleginicom Radom Manojlović osnuje porodicu, ali pevačici se to nije dopalo.

Naime, Rada Manojlović navodno nije spremna za majčinstvo, pa je odbila svog dečka Harisa.

Foto: TvPink Printscreen

On je nekoliko puta predložio da naprave bebu kako bi još više učvrstili svoj ljubavni odnos, ali ona mu je priznala da joj je karijera zasad na prvom mestu.

- Haris je siguran da je Rada žena kojom želi da se oženi i proširi porodicu, pa joj je više puta nagovestio da hoće dete s njom. Njoj je sve to simpatično, pogotovo jer je u početku mislila da se samo šali s njom. Ali kada je videla da Berković zaista to želi, bila je prinuđena da mi kaže istinu. Nije joj palo na pamet da ga laže, već je otvoreno rekla da nije spremna da bude majka i da ima još poslovnih planova koje mora da ostvari - otkriva izvor.

Pročitajte još:

POHVALIO SE! Perućica rešio da se STEŠE, pa otišao kod NJEGA (FOTO)

Foto: Youtube

Harisu nije bilo pravo kad je Rada odlučno odbila njegov predlog. Čak je postao nesiguran u njihovu ljubav.

- Harisu je svašta palo na pamet zbog Radinog odbijanja. Bilo mu je sumnjivo. Rastužio se jer nije očekivao negativne odgovore svaki put kad je pita. Teško mu je bilo pri svakoj pomisli da Rada to neće s njim, jer je za njega to značilo da ga ona ne voli dovoljno. Međutim, na zajedničkom odmoru u Egiptu shvatio je da je Manojlovićeva u pravu i da je i on prenaglio sa svojom odlukom. Rekao mi je: „Ako nam je suđeno da ostanemo zajedno i da imamo porodicu, to će se i desiti. neka sve ide svojim tokom“ - kaže izvor blizak bosanskom pevaču.

Rada i Haris nisu bili dostupni za komentare.

Foto: Youtube

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'