AKTUELNO

Poznati fotograf i režiser otvorio je dušu u sinoćnoj emisiji.

Dejan Milićević, koji je prošle noći gostovao u emisiji "Rada sam" kod Rade Radenović, pričao je sa njom otvoreno o svom problemu sa kilogramima.

U jednom trenutku on je imao čak 145 kilograma i tada je shvatio da ima veliki problem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Treba pratiti znakove koje vam šalje univerzum. I jedan od tih znakova je bio da sam se povezao sa numerologom Stefanom Dragojlovićem. I on je meni rekao "ili ćeš tri metra pod zemlju ili žeš 10 metara iznad zemlje, da letiš od radosti kad skineš kilograme. Sad ti je pravi momenat". Takvi su mi numerološki aspekti bili da u tom momentu ako krenem na dijetu, ako krenem ozbiljno da se bavim svojim zdravljem, trostruko brže ću smršati nego u bilo kom drugom periodu godine - ispirčao je Dejan.

On je za godinu dana uspeo da skine čak 25 kilograma.

- Ja sam, videvši da imam 145 kilograma, da se vučem, da ne mogu da zavežem pertlu, rekao sam "krajnje je vreme" i onda sam pomoću liposukcijske dijete i hodanja na traci uspeo da smršam 25 kilograma. To, naravno, nije kraj. Ja moram još, ali za godinu dana to je dobar uspeh. Ali nema alkohola, nema droge, nema duvana - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada ga je Rada pitala da li to znači da je potpuno neporočan, na šta se Dejan slatko nasmejao.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE GA POSLUŠATI? Dejan Milićević ima SAVET ZA SVE PEVAČICE! (FOTO)

- Gde smem to da kažem, da se uruši i zgrada i sve. Definitivno ne, daleko od toga. Slatkišima ne mogu da odolim - rekao je on i otkrio da razmišlja da otvori poslastičarnicu sa "isključivo zdravim slatkišima".

Autor: V. T.

#Dejan Milićević

#Rada Radenović

#Rada sam

'