AKTUELNO

Pevač je napravio skandal kada je video fotografije.

Kako se spekuliše, Aca Lukas je Branislavu Pašajliju ostavio zbog njenih eksplicitnih fotografija.

Pevač je poludeo kada su nepoznati ljudi počeli da mu šalju rane radove njegove devojke. Izvređao je Branislavu i rekao da nikada više ne želi da je vidi.

Foto: Informer

- Lukas je danima dobijao pozive sa nepoznatog broja. Govorili su mu da je Branislava kurva, vređali su je i omalovažavali. On se nije mnogo potresao, ali kada je dobio slike na kojima je gola, potpuno je odlepio - kaže izvor blizak Pašajliji.

Prema njegovim tvrdnjama, scena između Ace i Branislave bila je dramatična.

Foto: Informer

- Lukas je potpuno odlepio kada je video kako se ona kreči na tim fotkama. Počeo je da urla na nju: "Uništićeš mi karijeru! Sada će da pišu da mi je devojka starleta. Kako te bre nije sramota?! Gledaj na šta ličiš na ovim slikama? I Sonja će da mi se smeje." Svašta joj je rekao. Branislava je plakala, nije mogla da dođe sebi - prenosi sagovornik.

Foto: Informer

Pašajlija je, kako tvrdi ovaj izvor, ubeđena da je Lukas namerno napravio ovu scenu kako bi je ostavio i vratio se svojoj zakonitoj ženi Sonji.

Pročitajte još:

IZNERVIRAO SE: Ovako Aca Lukas reaguje na pitanja o Branislavi Pašajliji (VIDEO)

Foto: Informer

- Branislava je sve vreme njihovog zabavljanja bila ubeđena da Aca nešto ima sa Sonjom. Stalno su se čuli, viđali su se navodno zbog ćerke Viktorije... Čim je Branislavu zvanično otkačio, odmah se vratio ženi - dodaje izvor.

Ove fotografije su nastale pre nekoliko godina. Pašajlija ih je slala svom tadašnjem dečku, a nakon što je postala poznata zbog veze sa Lukasom, slike su masovno počele da se dele među njenim sugrađanima u Loznici.

Foto: Informer

Lukas je bio veoma nervozan kada su ga pitali za ove fotografije:

- Šta me, bre, briga za to! Što me zovete? Šta hoćete? Skinite mi se više sa ku*ca! Lepo uzmite vaša sedla i skinite se sa moje kičme, ne mogu više da vas podnesem! Hoću bre da pijem kafu, a da me vi ne prekidate - rekao je Lukas.

Foto: Informer

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

'