AKTUELNO

Iznenadila je svoje fanove novom pesmom.

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mesec dana nakon odluke da otpočinje samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pesmu ''2 luđaka'' koju, kao autor muzike, potpisuje Branimir Mihaljević.

Foto: Jure Perišić

- Da bi pesma došla do srca publike potrebno je ispuniti sva njihova očekivanja, ali i biti iskren. Ja nikada ne kalkulišem pa tako ni kod pesama. Kad čujem ritam koji me pokreće, melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, e onda znam da je to pesma za mene. Upravo to se dogodilo kada sam čula ''2 luđaka'', a sada me zanima reakcija moje publike, njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala s ekipom u studiju, dala sam im smernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio - izjavila je Indira koja mnogo očekuje od ove pesme i tek je prvi korak kojim nastavlja svoje glazbeno putovanje sa novom izdavačkom kuću.

Foto: Jure Perišić

- Za Indirinu pesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J. Miljan - rekao nam je autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspešno sarađivala na nekim projektima, pa je nastavak saradnje bio logičan sled.

Foto: Jure Perišić

Uz Indiru, u spotu se pojavljuje J. Miljan koji izvodi deo pesme, DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku celoj priči koju su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Autor: Pink.rs

#Colonia

#Indira Levak

#Pesma

'