AKTUELNO

Folker se u poslednje vreme nije razdvajao od svoje nove izabranice, a sada je na aerodromu u Tivtu uhvaćen sam sa koferom u ruci.

Popularni folker Aca Lukas koji se poslednjih nedelja našao u žiži medijskog interesovanja zbog razvoda od Sonje, a onda i zbog nove emotivne veze sa 21 godinu mlađom atraktivnom crnkom, Branislavom Pašajlijom, ovih dana boravio je na crnogorskom primorju gde ima zakazane nastupe!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako se u poslednje vreme nije razdvajao od svoje nove izabranice, ekipa portala Pink.rs uhvatila je Lukasa na aerodromu u Tivtu, ali samog sa koferom u ruci! On ovog puta nije bio sa Branislavom, ali se zato, tek što je izašao iz aviona, uhvatio mobilnog telefona da se, pretpostavljamo, javi svojoj lepšoj polovini!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: VEĆ PROFITIRALA OD LUKASA: Sonja se zaposlila, a sad je i Branislava NAŠLA NOVO ZANIMANJE

Nakon što je završio razgovor sa svojom dragom, Lukas je ušao u automobil, zapalio cigaretu i produžio u hotel u kojem odseda u Crnoj Gori.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

A dok folker zarađuje novac na crnogorskom primorju gde puni klubove, Branislava uživa u srpskoj prestonici gde vreme uglavnom provodi sa svojim sinom!

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#More

#Paparaco

'