AKTUELNO

Bivša farmerka je otkrila detalje o kojima do sada nije pričala.

Tamara Đurić, koja je večeras pravo iz bolnice došla da gostuje kod Rade Radenović u emisiji "Rada sam", ispričala je voditeljki odmah kako se sada oseća.

- Ja sam sad hospitalizovana preventivno. Najgore je prošlo i sad sam u periodu rehabilitacije. Nije na odmet da budem pod budnim okom lekara - rekla je ona i otkrila da je trenutno pod blažom terapijom.

Foto: TvPink Printscreen

Posle toga je ispričala da se na intervenciju uvećanja zadnjice i ugrađivanje akvafilera odlučila zbog toga što je dobila poziv od jednog italijanskog časopisa za fotografisanje.

- Dobila sam poziv da se slikam oskudno odevena za jedan italijanski časopis i ja sam htela da doradim zadnjicu po svaku cenu sad i odmah. Ali ljudi ne mogu da shvate šta znači estetska hirurgija, to je nešto mnogo ozbiljno, ali dok ti se ne desi ovakva stvar ti ne možeš da vidiš ozbiljnost situacije. Rizik je bio dva odsto, ali kad sve krene po zlu, rizik je 100 odsto - rekla je ona i dodala da joj za fotografisanje to nisu tražili, nego da je sama htela to da uradi.

Foto: TvPink Printscreen

Posle intervencije odmah je bilo znakova da nešto nije u redu.

- Ja sam se probudila sa temperaturom 40. Četvrtog dana je nastupila sepsa, pa sam završila na VMA - ispričala je ona.

Autor: V. T.

#Rada Radenović

#Rada sam

#Tamara Đurić

#starleta

'