AKTUELNO

Glumica je u nedelju izgovorila sudbonosno "da" košarkašu.

Čini se da je popularni par u želji da sakrije detalje svadbe privukao još više pažnje javnosti. Iako nisu jedini koji su se venčali, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić nisu bili raspoloženi da detalje svoje svadbe podele sa sedmom silom i javnošću.

Ipak, nije im pošlo za rukom da sakriju baš sve pa su svi već taj dan imali priliku da zavire na svadbeno veselje glumice i košarkaša.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mladoženja je već u toku svadbe objavio nekoliko fotografija, a mlada nije još nijednu, ali je zato sa svojim fanovima podelila nekoliko fotki sa devojkačke večeri koju je organizovala dva dana pred venčanje.

Pročitajte još: ZABAVLJAO IH DO JUTRA, pa otkrio detalj sa Teove i Jelisavetine svadbe koji NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM

Tadašnja buduća mlada, a sada već gospođa Teodosić, blistala je na žurki pored bazena, a ako je sudeći po fotografijama devojke su se sjajno provele. Verovatno su se Jelisaveti tek sad slegli utisci sa devojačke večeri, te će za koji dan njeni fanovi i pratioci  na Instagramu imati priliku da za neki dan vide i svadbu iz njenog ugla.

Autor: J. V.

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#svadba

'