AKTUELNO

Bračni par Vuksanović čeka veoma loš period.

Domaću javnost već danima intrigira vest o navodnom krahu braka poznatog para, folk pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Kao glavni krivac za mogući razvod navodi se slavni košarkaš Marko Jarić, kog je Sonja upoznala u Majamiju tokom boravka kod prijatelja. Između njih je planula strast već na prvi pogled, a posle toplih noći u Majamiju ostali su u kontaktu i nakon njenog povratka u Srbiju.

Foto: Printscreen Twitter/Andrej Nihil

Budući da sve trenutno interesuje kakva je budućnost poznatog para, te da li će se razvesti ili će folker svojoj ženi ipak oprostiti preljubu, u pomoć smo pozvali astrologa Nevenku Blažik koja nam je otkrila mnoge šokantne detalje Sonjinog i Lukasovog odnosa.

Aca je pravi škorpion. Muškarci rođeni u tom znaku reaguje “sad, odmah, ovde” i nisu nimalo strpljivi. Kada ugledaju šansu, bilo da je reč o novcu, karijeri, ljubavi, oni grabe odmah i ne razmišljaju puno, već deluju instinktivno, po osećaju. U tome se jedino i slaže sa Sonjom rođenom u znaku riba – da deluje po osećaju, a ne po logici i praktici. Generalno, to im je jedina zajednička osobina. Žena riba je najčešći deo svog vremena preokupirana svojim unutrašnjim svetom, sanjarenjem i željom da ispuni svoje snove I fantazije. Često, previše osećajna i osetljiva, reaguje u trenutku, ponesena atmosferom, muzikom, mirisima, bojama, a kasnije se vrlo često kaje zbog toga - kaže astrolog Nevenka Blažik za Pink.rs i dodaje da iako je moguće da Lukas ovog puta oprosti Sonji preljubu, postoje mnogo veći problemi i nesklad u njihovom braku koji mogu rezultirati razvodom i sukobom između njih.

Foto: Kobra

PROČITAJTE JOŠ: Evo šta je uradila Jarićeva sestra kad je saznala sa njegovu aferu sa Lukasovom ženom!

Dokle god Aca bude mogao da ispunjava želje i neguje fantazije i snove svoje partnerke, ta veza će idealno funkcionisati. Kada ružičasti mehur idealizacije ljubavi i neusklađenost događaja iz sveta fantazije sa dešavanjima u realnom životu, njegova žena se pakuje i odlazi. Ona je vrlo zaljubljiva i romantična, nju je generalno lako zavesti, naročito ako se muškarac uklapa u njene idealističke ideje o ljubavnom partneru - kaže nam Nevenka.

Prema rečima astrologa, Vuksanovićima se ne piše dobro, budući da je ovaj period veoma loš za njih i njihov bračni život, te je moguće da zbog hlađenja i odsustva emocija stave tačku na sedmogodišnji brak.

Foto: Instagram

Aca ima Mesec (planeta doma, porodice, supruge) u znaku Ovna, odmah pored Saturna, te tako vidimo da će on često imati problema sa partnerkom u braku. Njegov bračni život jedno vreme može da traje I da bude zaista lep, ali da će upravo što duže traje, sve više I više da donosi pritisak I hlađenje emocija. Ovaj period za njega može da donese hlađenje u ljubavi, kao i razvod. Ni u Sonjinom životu trenutno nije najbolja situacija, te im se tako po pitanju ljubavi nikako ne piše dobro.

PROČITAJTE JOŠ: NI ON NIJE BIO CVEĆKA? Lukas odlučio da oprosti prevaru Sonji, evo zbog čega!

Posetite Fejsbuk stranicu astrologa klikom OVDE.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Astrologija

#Brak

#Marko Jarić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

'