AKTUELNO

Ja stvarno moram da kažem da je ovo možda i pobednički nastup večeras, rekla je Jelena.

Komnen Vuković iz Podgorice večeras je otpevao "Pesma malom anđelu" od Milivoja Mrdakovića koja je posvećena Milici Rakić, nastradaloj u bombardovanju 1999. godine. Uz performans i plesače na sceni Komnen je poslao snažnu poruku svima, a članovi žirija nisu mogli da sakriju emocije koje je kod njih probudilo ovaj takmičar. Sa svih pet glasova ovaj talentovani mališan prošao je direktno dalje.

Foto: Privatna arhiva

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svog nastupa Komnen je pozdravljen gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a žiri je ustao i aplaudirao i time pokazao svoje divljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Eto zaplakao sam, ako te već interesuje - priznao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras je on pevao sjajno! Nastup je vrlo dirljiv i ima interesantnu i jaku poruku. Ali kad sve to izuzmemo, on je i pevao vanserijski! Ovaj tvoj nastup me je naterao da se zamislim kao roditelj i da vam se, deco, izvinimo za sve naše nervoze, za svo nemanje vremena za vas, da pokušate da rastete u dobre ljude, iako mi rastemo u grozna vremena. Nekad smo mi roditelji pogubljeni u ovome. Mene si naterao da se zamislim i izvinim svoj deci za sve naše gluposti koje smo napravili a vi patite zbog toga - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još...

SVI SU BILI U ČUDU: Sergej nije dao svoj glas SAVRŠENOM Roku, evo i zašto! (VIDEO)

- Ko god da je napisao ovu pesmu, trebalo bi da je sluamo bar jednom dnevno i da se vratimo u suštinu koju polako zaboravljamo. Kad vidiš ljude koji imaju prave probleme, onda shvatiš sve. Ti si bio kompletno dobar, ceo utisak je jako dobar - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ja stvarno moram da kažem da je ovo možda i pobednički nastup večeras. Ovo je bilo nestvarno, ti, onaj suvi led oko tebe, to je neverovatno - rekla je Jelena Tomašević.

Pročitajte još...

OBARA REKORDE: Komnen nastup posvetio maloj Milici, region i dalje NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#emisija

'