AKTUELNO

Deco, genijalni ste svi, od početka do kraja, na čelu sa tobom. Stvarno, ste nam naterali osmeh na lice i super izbor pesme, rekla je Goca.

Treća po redu večeras je nastupala Ema Simonović koja je otpevala "Bebe" od grupe "Vampiri". Ema je kao i uvek svojim spektakularnim nastupom oduševil članove stručnog žirija i već na prve taktove pesme dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ema je donela nekoliko plišanih igrački i stavila na scenu ispred sebe, a onda je objasnila zašto ih je stavila baš tu.

Moji drugar nisu mogli da dođu kao podrška jer su svi otišli na rekreativnu, onda sam ja donela njih - rekla je Ema.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo pitanje je aktuelno ovih dana, i u mojoj kući, i u kući mojih prijatelja - "Kako se prave bebe". Rode imaju puno posla ovih dana, tebe je donela roda 100%. I letela je jako brzo i pokvarila ti frizuru. Emice, bila super, odlična dikcija, odličan odabir pesme. Sve je bilo super. I ovi tvoji drugari, odlični su bili - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedan od najlepših nastupa koje smo imali u Zvezdicama od početka emitovanja. Toliko je sve bilo šarmantno, lepršavo, dečije. Još ove bebice kad su ustale, bilo je neverovatno. Samo da te pohvalim da si odlično pevala - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Deco, genijalni ste svi, od početka do kraja, na čelu sa tobom. Stvarno, ste nam naterali osmeh na lice i super izbor pesme. Ti si pevala odlično i nastavi tako. Bila si divna, toliko ste nas oraspoložili - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'