AKTUELNO

Na kanalu Televizije Pink upravo je počelo omiljeno dečije muzičko takmičenje u regionu.

I večeras će najtalentovaniji mališani probuditi najdublje i najsnažnije emocije u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Voditeljka Marijana Mićić poželela je dobrodošlicu svima u publici i ukratko opisala kako će izgledati večerašnja emisija.

Njih jedanaestoro večeras, jedan takmičar ispada. To znači da ćemo dobiti njih desetoro najboljih iz ove grupe koje ćemo za dve nedelje gledati u našoj specijal emisiji. I večeras će naš žiri odlučivati ko ostaje, a ko ide - rekla je Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

- Spremni smo da uživamo u lepim pesmama, lepim bravurama. Malopre si rekla da će samo najbolji ostati, ja bih te ispravio i rekao da su svi najbolji jer su došli do ovde. Eto, još jedna teška noć za lak žiri - našalio se Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija su se složili da im je sve teže i teže da odlučuju o tome ko ispada iz takmičenja.

Iskreno, mislim da svi jedva čekamo trenutak da publika odlučuje ko ide dalje jer sada postaje izuzetno teško zato što su klinci svi sjajni. Tako da, neka je nama Bog u pomoći večeras, a i njima zato što mislim da je ovo veče kad se mnoge stvari lome. Tačnije, mislim da će najteže biti kad je onaj specijal kad stoje na dve zvezde - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite jer vaši omiljeni mališani upravo počinju sa nastupima!

Autor: J. Vučić

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#emisija

'