AKTUELNO

I večeras vas na programu Televizije Pink očekuju spektakularni nastupi takmičara.

Kako takmičenje "Pinkove zvezdice" odmiče, vaši omiljeni mališani su sve bolji i bolji. Takmičari su svoje pevanje usavršili, a nastupe upotpunili i zajedno sa plesačima naučili koreografije na kojima bi mogli da im pozavide mnoge svetske zvezde.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Komnen Vuković otpevaće "Pesmu malom anđelu" i svoj nastup posvetiti trogodišnjoj Milici Rakić, koja je nastradala u bombardovanju 1999. godine.

Na ovaj način, Komnen je poslao snažnu poruku protiv rata, a žiri nije mogao da zadrži suze tokom njegove izvedbe.

Foto: TvPink Printscreen

Deco, da vam se izvinimo za sve naše gluposti, za nervozu, za nemanje vremena za vas. Da pokušate da izrastet u dobre ljude, iako mi rastemo u grozna vremena - rekla je Goca duboko potresena, a ni Sergej Ćetković nije mogao da sakrije emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Ema Simonović razdrmala je sve pesmom "Bebe", grupe "Vampiri", dok je Jovana Radonić oduševila izvedbom pesme "Denis" grupe "Oktobar 1864".

Foto: TvPink Printscreen

Roko Blažević je, kao i uvek do sada, uspeo da naježi žiri i sve u studiju, otpevavši pesmu Olivera Dragojevića, "Stine".

Foto: Printscreen Youtube

Zbog čega je najmađa Zvezdičica ostala u neverici, ali i zašto su izostali glasovi pojedinih članova žirija, saznaćete u novoj epizodi najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45h, samo na Televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'