AKTUELNO

Pevačica se još nije odlučila za ime, iako je Rasta izjavio da će se zvati Tara.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ne skrivaju da se raduju rođenju ćerke koja će na svet doći u drugoj polovini juna.

Iako je u osmom mesecu trudnoće, pevačica je želela da do kraja ostane u žiriju šoua "Ja imam talenat", čije je superfinale zakazano za 1. jun, a Rasta priznaje da je trudnoća protekla mnogo bolje nego što su mu najavljivali.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moram da priznam, kako su mene spremali za tu trudnoću, ovo je stvarno, mogu da kucnem u drvo, raj i jedna stvarno zahvalna osoba u svakom stanju, i u prvom i u drugom - rekao je reper za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.

Ana je priznala da joj suprug udovoljava u svemu, ali i da ona to ne zloupotrebljava.

Foto: TV Pink Printscreen

- On se stvarno maksimalno trudi da mi ispuni svaku želju, mada ja nisam nešto spektakularno zahtevna. Mislila sam da ću biti mnogo gora - bila je iskrena pevačica.

Zatim je reper prokomentarisao i to što se pisalo da će se devojčica zvati Tara ili Drina, što je on sam izjavio u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne zna se, realno, do poslednjeg momenta, ali biće ono što sam ja rekao - izjavio je Rasta, a Ana je na to imala šta da doda:

- Stefan je izjavio, ali ja ne znam stvarno što on to izjavljuje kad to nije stoprocentno. Nama nikad ništa nije stoprocentno. Ja kad budem videla bebu ja ću znati. Imamo nekoliko opcija, ali prosto mora da joj odgovara ime.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su sve njih dvoje imali d akažu pogledajte u "Premijeri", u repriznom terminu večeras u jedan sat posle ponoći na televiziji Pink ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'