AKTUELNO

Bivša manekenka i fudbaler danas se jedno prema drugom ophode drugačije nego posle razvoda.

Razvod bivše manekenke Bojane Rajić i golmana Vladimira Stojkovića pratile su priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, ali se danas sve to izgleda promenilo.

Bojana je u dobrim odnosima i sa njegovom sadašnjom suprugom Valentinom Stojković, s kojom se nedavno na jednom događaju i pozdravila i ispričala.

- Videli ste kako to izgleda, srdačan pozdrav. Nema razloga da to bude drugačije - rekla je kratko Bojana i dodala zašto je toliko veličaju zbog toga:

Foto: Instagram

- Žalosno mi je što se na to tako gleda. Da si car što si se pozdravio sa bivšim supružnikom. Mislim da to tako treba i nikako drugačije. Volela bih da se od toga ne pravi toliki spektakl - objasnila je Bojana.

Bojana je odustala od manekenske karijere i posvetila se odgajanju dece u Srbiji, u čemu priznaje da uživa.

- Baš sam rano odustala od manekenske karijere, sa 35 godina. Kako izgleda život majke u Srbiji?! Kako kad, nekad baš lepo, nekad stresno. Ali ne bih ovaj život menjala ni za jedan drugi - rekla je ona.

Foto: Instagram

Podsećanja radi, Bojana je posle razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, sa kojim je pre godinu i po dana dobila sina Vukašina, a Vladimir Stojković je u februaru ove godine sa novom izabranicom Valentinom dobio sina kome su dali ime Vladan. Bojana i Vladimir imaju šestogodišnjeg sina Lava.

Pink.rs

#Bojana Rajić

#Fudbaler

#Manekenka

#Vladimir Stojković

'