AKTUELNO

Veljko nije bio raspoložen da govori o svom ljubavnom životu, ali ga je sestra odala jednom fotografijom.

Mezimica najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija sinoć je proslavila svoj 19. rođendan u jednom prestoničkom lokalu. Na Anastasijino slavlje pristigli su članovi porodice Ražnatović, majka Ceca i brat Veljko, kao i tetka Lidija.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako se Veljko pojavio sam pred fotoreporterima, a na pitanja o Ani Cakić, sa kojom je obnovio ljubavnu romansu, nije želeo da govori, Anastasija ga je ipak odala jednom fotografijom koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Foto: Pink.rs

Naime, ona je rođendanskoj žurki pozirala sa Anom Cakić čime je još jednom pokazala koliko joj je Veljkova devojka draga.

Iako Veljko večeras nije želeo da govori o pomirenju sa Anom, to je jasno pokazao kad je u separeu lokala u kom je Anastasija dan pre okupila najbliže povodom svog rođendana, razmenjivao nežnosti sa Cakićevom.

Foto: Instagram

Osim Ane, sve je iznenadio maneken rumunskog porekla iz Cecinog novog spota za pesmu ''Anđeo drugog reda'' Florijan Munteanu koji se među poslednjima pojavio na slavlju. On nije želeo da otkrije šta je poklonio Anastasiji za rođendan, ali nije krio koliko je oduševljen decom najveće balkanske zvezde.

Foto: Pink.rs

Veljko i Anastasija su super. Ne mogu da vam otkrijem šta sam Anastasiji kupio za rođendan, najbolje je da to pitate nju - rekao je Florijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim njih, na slavlje su došli i kreator Saša Vidić, pevač Danijel Đokić, Anastasijina tetka Lidija Ocokoljić i drugi bliski prijatelji porodice.

Autor: M. K.

#Ana Cakić

#Anastasija Ražnatović

#Florijan Munteanu

#Rođendan

#Veljko Ražnatović

'