AKTUELNO

David je ponovo nadmašio sebe.

Mali mađioničar David Rao, koji je oduševio žiri šoua "Ja imam talenat" kada je u prethodnom krugu Stefanu Đuriću Rasti pročitao misli, došao je sada sa još kompleksnijom tačkom na veliku scenu u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

On je izašao na binu na kojoj su bile četiri stolice sa kovertama u rukama, posle čega je žiri iz njega birao poznate ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali Valjevac je prvo tražio da se članovi žirija zakunu da nisu u dogovoru s njim.

Rasta se zakleo u Anu, Danica u svog sina Miloša, Ana u svog supruga i Simbu, a Žika u svog sina Dekija, pa su seli u stolice na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su svi članovi žirija izabrali po jednu kovertu od onih koje je držao u ruci, dok je kod njega ostala koverta sa njegovom slikom.

Zatim je Rasta iz blokčića nasumično izabrao Anicu Dobru, koja mu je slučajno ispala, dok je Ana rekla "stop" na Bori Đorđeviću, Danica na Džejsonu Stetamu, a Žika na Lejdi Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što su uradili oni su otvorili svoje koverte i u njima pronašli boje stolica na kojima su sedeli, a koje su do tada bile prekrivene crnim plaštovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Na stolicama su pisala imena poznatih ličnosti koje su izvukli, što je žiri ostavilo bez reči.

Na kraju je mali mađioničar otkrio da na poleđini njegove koverte pišu imena onih u koje su se zakleli članovi žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

- David je veliki muljator, tako da ja više ne znam šta da mislim osim da će on sebi da namesti jedno 10.000 glasova publike i da prođe u superfinale - našalio se Žika.

- Ja sam stvarno fascinirana tobom i mislim da su me ljudi na ulici najviše za tebe pitali od svih koji su učestvovali - rekla mu je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- To što ti radiš prevazilazi ljudske mogućnosti - bila je fascinirana Danica, a i Rasta ga je ishvalio.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'