AKTUELNO

Budite od 21:30 uz televiziju Pink i portal Pink.rs i pratite uživo treće finalno veče šoua "Ja imam talenat".

Posle dve spektakularne finalne večeri šoua "Ja imam talenat", na red je došla i treća, poslednja u kojoj se bira fantastična četvorka koja će se se 1. juna takmičiti u superfinalu.

Večeras će se četvoročlanom žiriju, koji čine Danica Maksimović, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović predstaviti 14 takmičara, koji su već dobro poznati svima.

Foto: Printscreen Youtube

Talentovani dečaci Andrian Mašić, virtuoz na violini, i mađioničar David Rao, sigurno će svojim nastupima, kao i uvek do sada, oduševiti sve, ali oni nisu jedini koji će napraviti šou.

Plesne grupe "USB" i "Hip Hop Kids" razmrdaće sve u studiju, brejkdens duo "Bboys Sexmachine" pokušaće da ponovo oduševe žiri, dok će Snežana Nešić pokušati da opravda zaltni taster koji je dobila od Stefana Đurića Raste.

Foto: Printscreen Youtube

Za sjajnu muziku u poslednjoj finalnoj večeri biće zaduženi bend "The Vlasony", harmonikaš Aleksandar Ranković, maestralni pevači Nađa Kiruski i Željko Lanzola.

Boje hip-hop kulture ovog četvrtka braniće bitbokser Aldin Ramović, dok će reper Nikola Anđelković pokušati da nadmaši svoj poslednji nastup, kada je izveo pesmu "Ana Mihajlovski Flow", koja je postala pravi hit.

Foto: Printscreen Youtube

Prvih osmoro superfinalista izabrano je u prethodne dve nedelje, a večeras će se sa još četvoro najboljih od njih 14 taj broj kompletirati, pa ćemo sledećeg četvrtka, 1. juna, saznati ko je zaslužio da ponese titulu najdarovitije osobe u regionu.

Foto: Printscreen Youtube

Budite večeras od 21:30 uz televiziju Pink i portal Pink.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti sve što se dešava u studiju u Šimanovcima i prvi saznati koliko će napeta borba biti narednog četvrtka.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'