AKTUELNO

Nekada popularni folker beg od estradnih dešavanja pronašao je u luksuznoj kući nadomak Novog Sada.

Sve što je zaradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, folk pevač Miloš Bojanić uložio je u opremanje luksuznih nekretnina i kupovinu skupocenih oldtajmera, koji su mu velika strast, a budući da ga već izvesno vreme nema na domaćoj javnoj ceni, ekipa "Paparaco lova" krenula je u potragu za njim. Folk pevača zatekli su na proverenom mestu - u luksuznom domu nadomak Novog Sada.

Foto: TvPink Printscreen

Uz pomoć drona kamera "Paparaco lova" uspela je da iz ptičje perspektive zabeleži kako izgleda ova impozantna građevina u kojoj živi pevač narodne muzike. Kao što se na prvi pogled može videti, po stilu gradnje Bojanićeva kuća izdvaja se od komšijskih, a mnogi bi bili saglasni u jednom - da njegov dom izgleda kao iz bajke.

Foto: TvPink Printscreen

Miloš nije želeo da, poput svojih komšija, na svom domu ima krov od standardnih crepova, pa je sazidao impoznatne kupole koje privlače pažnju baš svakog ko se zatekne u blizini njegove kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Od znatiželjnih pogleda prvih komšija krije se visokim jelkama koje krase njegov prelepi vrt koji je pevač uređivao u trenutku kada ga je usnimila kamera "Paparaco lova".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je pokosio travu i učinio svoj travnjak savršenim, Bojanić je prešao na sređivanje zimzelenog ukrasnog bilja u svom dvorištu posle čega je predah pronašao unutar zidina svog doma.

D. T.

#Dom poznatih

#Miloš Bojanić

#Novi Sad

#Paparaco lov

#pevač

'