AKTUELNO

Zbog neuobičajenog ponašanja Mirne Nađ, još uvek aktuelne supruge Alberta Nađa, mnogi su zabrinuti i uplašeni.

Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" zakazala je susret sa Mirnom Nađ, suprugom bivšeg fudbalera Alberta Nađa, danas u prostorijama njenog butika. Međutim, još uvek aktuelna supruga fudbalera se, neposredno pre nego što je trebalo da se sastane sa ekipom emisije Televizije Pink, videla sa Albertom, posle čega nije došla na unaprad zakazani intervju.

Foto: Pink.rs

Budući da joj je tokom čitavog dana butik bio zatvoren, da svoje nepojavljivanje nije obrazložila, ali i da je u toku brakorazvodna parnica kojom će staviti tačku na brak sa Nađom, u mnogima se javila sumnja da je kontakte sa svima prekinula usled brutalne bračne svađe sa njim, što je večeras demantovala na svom Fejsbuku.

- Dragi prijatelji, hvala vam na pažnji i podršci koju ste mi ukazali tokom današnjeg dana. Upravo zbog toga osećam potrebu da vas obavestim da nema prostora za zabrinutost, jer je sve u najboljem redu - započela je Mirna svoje izlaganje, a onda se zahvalila ekipi emisije "EKSKLUZIVno".

Foto: Printscreen Youtube

- Ujedno se zahvaljujem svim profesionalnim novinarima i ekipi emisije "EKSKLUZIVno" koji su se trudili da na način dostojan njihove profesije čuju šta ja imam da kažem o svemu. Uprkos njihovim najboljim namerama, ja ostajem pri stavu da je svako dalje medijsko izjašnjavanje o privatnim stvarima bespredmetno i apsurdno. Svim silama ću se truditi da moj medijski prostor bude zaslužen isključivo mojim radom i stoga vas pozdravljam na sebi svojstven način - slikom novog modela - napisala je Mirna na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Bivša ga optužila da ju je tukao i silovao, a onda ga je ostavila i sadašnja žena

Podsetimo, prošle jeseni ogromnu prašinu podigla je šokantna ispovest Jelene Nađ, bivše supruge Alberta Nađa, koja je pred TV kamerama priznla da ju je muž fizički zlostavljao, čak i pokušao da siluje pred decom, kao i da za njihovo izdržavanje već godinama ne daje ni dinara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nađ je sve to demantovao, a u teškim životnim trenucima podršku mu je pružala upravo Mirna. Ipak, po sopstvenom priznanju, Mirni se čitava priča koja je potresla region smučila, pa je izjavila da je ova nemila situacija za nju bila psihičko malttretiranje, posle čega je rešila da se razvede od fudbalera.

D. T.

#Albert Nađ

#EKSKLUZIVno

#Fudbaler

#Jelena Nađ

#Mirna Nađ

'