AKTUELNO

Optužnica neće biti podignuta jer nema nijednog elementa tog krivičnog dela - uveren je Rastin advokat.

Suprug popularne pevačice Ane Nikolić, reper Stefan Đurić Rasta zajedno sa svedocima saslušan je u tužilaštvu povodom incidenta sa vlasnikom muzičke agencije Slobodanom Nešovićem Lokom.

Naime, Rasta je krajem aprila sa drugovima upao u Nešovićevu kancelariju i tražio da mu on isplati dug. Dok su pojedini mediji pisali da je do došlo do fizičkog obračuna između njih, Rasta je to negirao. Reper je i juče pred tužiocem ostao pri istom stavu.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Rasta je na saslušanju rekao da je on pozvao Loku i dogovorio se da dođe kod njega u kancelariju kako bi raskinuli ugovor. Na razgovor je došao sa prijateljima. Loka je, po Rastinim rečima, inscenirao pad niz stepenice, a kasnije je ispričao da ga je Rasta tukao - otkriva izvor iz tužilaštva.

- Okrivljeni su izneli odbranu i negirali su izvršenje ovog krivičnog dela. Oštećeni je očigledno hteo da izbegne svoje obaveze koje su ozbiljne, ne samo prema Stefanu već i prema velikom broju pevača i muzičara kojima je dužan. Taj scenario je ponavljao u više navrata, o čemu smo podatke dali tužiocu - rekao je Borović, a na pitanje da li će biti podignuta optužnica, kaže:

Foto: TvPink Printscreen

Neće biti, jer nema nijednog elementa tog krivičnog dela - uveren je Borivoje.

Sledeće nedelje biće saslušan i Loka.

Foto: E-stock Katarina Cvijović/Printscreen Youtube

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Reper

#Slobodan Nešović Loka

#Stefan Đurić Rasta

'