AKTUELNO

I dok najveća balkanska zvezda nije htela da komentariše odnos sa mladim Florijanom, on je jednom izjavom zaintrigirao sve.

Svetlana Ceca Ražnatović danas je predstavila spot za pesmu "Anđeo drugog reda", koji je snimila na crnogorskom ostrvu Mamula i u Beogradu. U spotu se pojavljuje Nemac rumunskog porekla Florijan Munteanuom.

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" razgovarala je Cecom, ali i sa Florijanom. I dok Ceca nije želela da komentariše šuškanja da je njen odnos sa manekenom dublji od onog poslovnog, Florijan je rekao da između njih vlada neka posebna energija.

Ja ne znam što mene to ljudi pitaju, jer to su toliko intimna pitanja, i da jeste i da nije, to sigurno ne bih rekla u kameru. Jer to je moj privatni život, moja privatna stvar. Ja nikad u životu nisam promovisala svoj privatni život i uvek sam gledala da to bude ona poslovna strana moje ličnosti, što i treba da bude u medijima - rekla je Ceca na pitanje da li se na snimanju dogodilo nešto više između nje i manekena.

Foto: Printscreen Youtube

Ceca je veoma lepa i atraktivna žena, veoma jednostavnog karaktera i sa njom se sve lako dogovara - rekao je Florijan i dodao:
Naš odnos je za sada profesionalan, ali snimanje ne bi dobro izgledalo da nije bilo neke posebne neobjašnjive konekcije među njama.

O čemu su još govorila Ceca i Florijan, pogledajte u najnovijem izadnju emisije "EKSKLUZIVno".

Autor: J. V.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

#spot

'