AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović danas je u 15 časova predstavila svoj novi spot za pesmu "Anđeo drugog reda", a svi su bili oduševljeni njenim izgledom, ali i manekenom iz videa.

Svaki spot Svetlane Cece Ražnatović oduvek, je pa i sada predstavljao umetničko delo, a pevačica je tokom decenija svog rada postala prepoznatljiva i po promovisanju mladih manekena koji su kasnije postajali seks simboli.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ovoga puta, pored nje u spotu se pojavljuje Nemac rumunskog porekla Florijan Munteanuom, s kojim je snimila seksi scene, a koji se i danas na promociji spota pojavio s njom. O saradnji sa Florijanom, ali i o samom spotu Ceca je najpre progovorila za Televiziju Pink:

- Pozitivni komentari stizu sa svih strana, pogotovo i sad kad se pojavila kao najava za spot. Divno je bilo sarađivati sa Florijanom, koji je danas došao sa mnom na promociju. Iza spota stoji profesionalna ekipa ljudi, a ja sam prezadovoljna - rekla je Ražnatovićka.

Ekranizacija numere "Anđeo drugog reda" rađena je na crnogorskom ostrvu Mamula, a u Beogradu su snimljene scene u kojima je Ceca u samo za nju pravljenim kostimima. U nastavku pogledajte novi spot:

Autor: D. T.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'