AKTUELNO

Stefan Đurić Rasta juče je u Prvom osnovnom tužilaštvu dao izjavu povodom sukoba koji je imao sa vlasnikom "Maskoma" Slobodanom Nešovićem Lokom.

Sukob koji se dogodio sredinom aprila između repera Stefana Đurića Raste i Slobodana Nešovića Loke, dobio je juče epilog u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Zbog navodnog fizičkog napada koji je policiji prijavio Loka, kada je Rasta došao kod njega u firmu kako bi potraživao svoj novac, Đurić je juče dao izjavu i kako prenose mediji, on je u tužilaštvu rekao da je voditelj iscenirao povrede bacivši se niz stepenice.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

- Rasta je na saslušanju rekao da je on pozvao Loku i dogovorio se da dođe kod njega u kancelariju kako bi raskinuli ugovor. Na razgovor je došao sa prijateljima. Loka je, po Rastinim rečima, iscenirao pad niz stepenice, a kasnije je ispričao da ga je Rasta tukao - otkrio je izvor iz tužilaštva.

- Rasta je na saslušanju takođe ispričao da je Nešović profitirao od velikog broja njegovih kolega koje je prevario za veliku sumu. On je u tužilaštvu otkrio da mu Loka duguje 300.000 evra - dodao je izvor.

Posle saslušanja za medije je izjavu dao advokat Stefana Đurića Raste, Borivoje Borović koji je kazao da optužnica protiv repera neće biti podnignuta:

- Neće biti, jer nema nijednog elementa tog krivičnog dela - rekao je Borović okupljenim novinarima, a potom je usledilo Lokino saopštenje:

Foto: Printscreen Youtube

- Povodom današnje izjave gospodina Borivoja Borovića, advokata Stefana Đurića, izdavačka kuća „Mascom“ saopštava da ne želi da doprinosi daljoj estradizaciji ovog slučaja. Suzdržaćemo se od daljih komentara na očigledno neosnovane izjave i uporno iznošenje flagrantnih neistina. Uvereni smo da će nadležni organi utvrditi istinu i da će svako nasilničko ponašanje biti adekvatno sankcionisano.

Autor: Pink.rs

#Slobodan Nešović Loka

#Stefan Đurić Rasta

'