AKTUELNO

Trenutak pre eksplozije mnogima će pamtiti do kraja života.

Čitava planeta oplakuje tradično nastradale fanove Arijane Grande, koji su sinoć izgubili život u eksploziji do koje je došlo na njenom koncertu u Mančesteru.

Foto: Youtube

U ovom terorističkom napadu, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, živote je izgubilo najmanje 22 ljudi, dok je povređeno više od pedesetoro posetilca koncerta.

Foto: Tanjug

Fanovi američke pop zvezde i dalje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila na koncertu njihovog idola, a jedan od njih otkrio činjenicu u vezi sa njenim sinoćnjim nastupom koja je naježila sve.

Foto: Tanjug

Naime, poslednja pesma koju je Arijana izvela u Mančesteru bila je "One Last Time" ("Poslednji put"), a taj trenutak bio je za više od dvadesetoro ljudi poslednji put da žive, provode se sa svojim prijateljima i uživaju u pesmi jedne od najpopularnijih pevačica današnjice.

Posle izvođenja ove pesme usledila je eksplozija, a potom panika i vriska u publici. Haos koji je nastao zabeležili su posetioci koncerta i svoje snimke putem društvenih mreža podelili sa javnošću:

Slomljena sam

Ariana Grande je posle stravične tragedije prekinula svoju koncertnu turneju, otkazala predstojeće nastupe i javnosti se obratila putem Tvitera.

- Slomljena sam. Iz dubine moje duše, jako, jako mi je žao. Nemam reči - napisala je pevačica.

Foto: Wikipedia

D. T.

#Ariana Grande

#Bomba

#Islamska država

#Mančester

#Terorizam

#koncert

#pevačica

'