AKTUELNO

Bivši rukometaš čeka dete, a preko društvenih mreža piše pevačici?

Mnoge poznate ličnosti požalile su se da im bivši rukometaš Vlada Mandić šalje poruke na društvenim mrežama, a pevačicu Sandru Afriku molio je i da spava sa njim.

Oni koji su dobili ove poruke od njega zvale su ga da vide o čemu se radi, pa se isposavilo da je neko napravio profile na Instagramu i Fejsbuku i predstavljao se kao on.

Foto: Beta

Rukometaš je zbog toga morao slučaj da prijavi policiji, a cela situacija ga je baš razbesnela.

- Nikad nisam imao profile na društvenim mrežama, niti planiram. Je*em mater tom ko koristi moje ime da se sprda s ljudima! Odmah sam zvao policiju da zaustave taj šljam. Ej, ljudi me neprestano zovu, pitaju zašto ih smaram, da li sam normalan. Nisam imao pojma o čemu se radi. Ta budala je stavila moje slike s interneta i stvarno deluje kao da su pravi profili. Poruke su dobijali moji drugari, pevači, sportisti. Znam da je onoj Sandri Africi valjda nudio seks i svašta nešto. Želim samo da se izvinim svima koji su dobili neprijatne poruke i da zaustavim tu budalu - požalio se Vlada.

Foto: Spasić Nikola

Ipak, Sandra Afrika tvrdi da nije videla poruke koje Mandić pominje.

- Nemam pojma o čemu se radi, majke mi! Imam dva profila koja koristim, ali te poruke nisam videla. Ko zna na koji profil su stizale, imam i ja dosta lažnjaka pod mojim imenom - rekla je pevačica.

Pink.rs

#Fejsbuk

#Instagram

#Sandra Afrika

#Vlada Mandić

#pevačica

'