AKTUELNO

Ne propustite večerašnju epizodu šoua "Ja imam talenat" od 21:30 na televiziji Pink.

Posle nekoliko nedelja izvanrednih nastupa kandidata koji se takmiče za prolaz u finale žiri šoau "Ja imam talenat" shvatio je da pred sobom ima ekstremno težak zadatak.

Danica Maksimović, Ana Nikolić, Žika Todorović i Stefan Đurić Rasta i večeras će se naći u velikom problemu, jer su takmičari sve naoštreniji da dođu do prvog mesta.

Foto: Printscreen Youtube

U ovoj emisiji se na veliku scenu vraća sjajana gimnastičarka ukrajinskog porekla, Elena Nađ, koja će ponovo uspeti da podigne žiri na noge i dobije ovacije od publike, ali ona neće mnogo zabrinuti ekipu koja odlučuje o prolasku, jer je zlatnim testerom koji je dobila odmah izborila prolazak u polufinale.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim nje nastupiće i brojni talentovani ljudi iz nekoliko država, a posebno će se izdvojiti i mala igračica Andrijana Amović, koja će posebno oduševiti glumački deo žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo je fenomenalno, glumački perfektno. Ovo da si uradila na glumi - prošla bi - rekao joj je Žika Todorović, sa čim se složila i Danica Maksimović, a na šta je Ana Mihajlovski prokomentarisala da bi Andijana trebalo da vrišti od sreće zbog ovog komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte propustiti Andrijanin fantastični nastup, kao i ostale spektakularne performanse takmičenja "Ja imam talenat" - budite uz televiziju Pink od 21:30, jer je tu najbolja zabava četvrtkom uveče.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Žika Todorović

'