AKTUELNO

Film obiluje necenzurisanim scenama seksa koje je odglumila tada maloletna Isidora.

Tada četrnaestogodišnja Isidora Simijonović svojom ulogom u filmu ''Klip'' izazvala je pravu pometnju na našim prostorima.

Razlog je taj što je film obilovao necenzurisanim scenama seksa koje je odglumila Isidora.

Foto: Printscreen

Isidori je to bila debitantska uloga. Igrala je tinejdžerku Jasnu, iz predgrađa, koja turobnu svakodnevicu pokušava da potisne eksperimentisanjem u seksu, drogama, izlascima, perverzijama, a sve snimajući mobilnim telefonom – i sebe i ljude koji je okružuju!

Kako je tada rekla Isidora, mnogo je devojaka poput Jasne, u stvarnom životu, a Isidora je verovala da je film “Klip” mogao nešto da promeni.

Foto: Printscreen

Reč je o veoma zahtevnoj ulozi, ali kada sam pročitala scenario shvatila sam da je teško naći veći glumački izazov od ovoga. To je i razlog što sam uopšte prihvatila ulogu. Do pred sam početka snimanja nisam bila sigurna da li mogu da iznesem toliko emotivnih i zahtevnih scena. Mnogo mi je značilo što sam imala podršku porodice i rediteljke. Na kraju sam i sama bila zadovoljna – rekla je Isidora za jedan list u vreme beogradske premijere filma.

Foto: Printscreen

Verujem u “Klip”. Verujem da ovaj film ima snagu da nešto promeni i da nešto kaže. On je, uverena sam, stvarno drugačiji od svega do sada – istakla je tada.

“Klip” je, inače, bio i debitantski film Maje Miloš, a premijera je održana u aprilu 2012. godine u Sava centru. Isidora danas igra u pozorištu, a nakon “Klipa” igrala je u ostvarenjima “Gde je Nađa?”, “Atomski zdesna”, “Haiku”, “Dobra žena”.

Isidora je izrasla u lepoticu, a ovako danas izgleda:

Autor: Pink.rs

#Isidora Simijonović

#glumica

'