AKTUELNO

Za tešku porodičnu priču folk pevačice malo ko zna.

Pevačica Indira Aradinović Indi otkrila je da je veoma teško podnela razvod roditelja, kao i da je otac u alkoholisanom stanju znao da udari njenu majku i nju.

Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju mene i majku je umeo da udari. Bilo je veoma ružnih situacija - rekla je Indi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Indi je objasnila da je nakon što se njena mlađa sestra Edita rodila, njihovoj mami su se pojavili miomi, a posle nekoliko godina ona je obolela od raka.

Foto: Pink.rs

- Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da ne mora da ide na kontrole. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke - rekla je Indi i dodala:

- Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo sa njom na hemoterapije. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati.

Pink.rs

#Bolest

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

#Majka

#pevačica

'