AKTUELNO

Pred brojnim kolegama, prijateljima i saradnicima popularna pevačica predstavila je novi album.

Seka Aleksić je jednom beogradskom restoranu na Dedinju okupila svoje saradnike i prijatelje kako bi im predstavila svoj novi album "Koma" koji je izašao  10. aprila. Sa osmehom na licu dočekala je brojne kolege i saradnike.

- Ja se ovde sa vama osećam kao da sam među porodicom zato što je City records izdavač, tu su ljudi sa Pinka, vi ste svi moja porodica - rekla je Seka Aleksić.

Foto: Pink.rs

Seka se na samom početku promocije zahvalila kolegama koji su došli da je podrže, ali i svim prisutnim, a nas je zanimalo da li postoji sujeta na estradi.

Divno se osećam jer su sve moje kolege došle da me ispoštuju, saradnici. Stvarno sam srećna, a mislim da se to i vidi. Što se mene lično tiče, sujeta na estradi ne postoji, a dokaz za to su sve moje kolege koje su večeras došle. Ja sam sa svim kolegama super, stvarno nemam nikakav problem sa kolegama. Slađa Alegro mi je prva poslala poruku i čestitala na novom albumu. Slađa je moj veliki prijatelj i ja nju obožavam, ona se prva javila, a stavrno su mnoge kolege odreagovale na album - otkrila je Seka.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Popularna pevačica je otkrila da će od sada za svaki svoj album da se fotografiše u crvenoj haljini, jer je crvena boja ljubavi i radosti.

- Ono što valja ne treba menjati. Kada se uđe u prodavnicu CD- ova, prvo što vidite je moj crveni, pa sve ostalo - rekla je kroz smeh ona.

Seka  je otkrila da je album snimala dok je bila u drugom stanju i da je baš zato poseban.

Ovaj album je najemotivniji, a što se mene lično tiče i najbolji album ikada! Zato što sam strašno emotivno vezana za sve pesme jer je moj sin dok sam pevala sve vreme nogicama udarao u stomak - rekla je Seka i otkrila da Jakovu najčešće peva najnoviji hit "Evo".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Printscreen Instagram

Seka je nedavno proslavila rođendan, a mnogi su iskoristili priliku i danas joj pored čestitki za sjajan album, uputili i čestitke za rođendan. Mnogi su joj poželeli da Jakov uskoro dobije brata ili sestru.

- Mislim da je Bog taj koji presuđuje i kada on kaže da treba, onda će biti. Meni je Bog ispunio sve želje, a ubuduće bih volela da se moja porodica proširi i da dobijemo još mnogo dece, ali videćemo - iskrena je bila Seka Aleksić.

Autor: J. V.

#Jakov

#Seka Aleksić

#album

#pevačica

#sin

'