AKTUELNO

On je pre nešto manje od godinu dana otkrio da ima tumor na mozgu. Ubrzo je usledila i uspešna operacija, ali to još nije kraj borbe za mladog sportistu.

Tradicionalni “Fitness Fashion Show” ove godine će se zvati #zastefana i imaće humani karakter, budući da će se skupljati sredstva za lečenje prvog pobednika takmičenja - Stefana Despotovića Despota.

Foto: Printscreen

Stefan, koji je se takmičio u sedmoj sezoni rijalitija “Farma”, pre nešto manje od godinu dana otkrio je da ima tumor na mozgu. Ubrzo je usledila i uspešna operacija, ali to još nije kraj borbe za mladog sportistu.

Foto: Instagram

Posle zahvata, Despotović je podvrgnut hemoterapijama i sada, kako bi dobio najtežu životnu bitku, mora da nastavi svoje lečenje u Rusiji. Za to je neophodno između 8.000 i 10.000 evra, zbog čega će se na “Fitness Fashion Show” ove godine skupljati sredstva za Stefanovu terapiju.

Foto: Privatna arhiva

“Fitness Fashion Show” je VIP događaj, posvećen modi i fitnesu, u okviru koga poznate modne brendove predstavljaju domaći sportisti i fitnes modeli. Četvrto izdanje ovog takmičenja održava se u četvrtak, 27. aprila, sa početkom od 19 sati u atrijumu Delta Sitija.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Farma

#Stefan Despotović Despot

'