AKTUELNO

Jednom prilikom nakon nastupa došla u hotel u kom je Baja odsedeo sa svojim bendom i počela da ga traži po sobama - ističe izvor blizak pevaču.

Poznato je da naši pevači imaju armiju fanova, ali nija tajna i da su mnoge obožavateljke često zaljubljene u njih, kao i da priželjkuju da ih upoznaju i ostvare kontakt sa njima.

Foto: YouTube screenshot

Nedavno je obožavateljka Nedeljka Bajića u želji da upozna pevača prešla svaku granicu i narušila njegovu privatnost, zbog čega je Baja prijavio policiji.

- Sve je počelo bezazleno. Ona je godinama dolazila na Bajine nastupe u želji da ga upozna. Posle nekog vremena, napravila je i lažan profil na Fejsbuku sa Bajinim imenom i fotografijama i označila da su u vezi. Nedeljku to nije smetalo i bio je uveren da će njegovu obožavateljku te ''lutke'' proći, međutim stvari su postale dosta ozbiljnije - započinje priču izvor blizak pevaču za Pink.rs i dodaje:

Žena je počela da šalje poruke u kojima je govorila da će sebi oduzeti  život zbog Baje. Ubrzo je počela to isto i javno da piše na društvenim mrežama, što ga je baš zabrinulo, a onda se dogodila i situacija zbog koje je Bajin menadžer odlučio da dotičnu prijavi policiji.

Da stvari nisu naivne, govori činjenica da je opsednuta obožavateljka ušla u hotel u kom je boravio Nedeljko sa svojim članovima benda sa idejom da ode u njegovu sobu.

- Jednom prilikom nakon nastupa došla u hotel u kom je Baja odsedeo sa svojim bendom i počela da ga traži po sobama. Ušla je u sobu, tražeći Nedeljka, ali umesto njega naišla na članove benda. Nakon toga, Bajićev menadžer preuzeo je stvari u svoje ruke i prijavio je. Ispostavilo se da Nedeljko nije prva ''žrtva'' ove devojke  - objašnjava izvor za Pink.rs

Kako saznajemo, ceo slučaj predat je u ruke policije koja je preduzela sve mere kako bi zaštitila Baju. Tragom naših saznanja pozvali smo Nedeljka Bajića Baju, ali on nije bio dostupan za komentar.

Autor: Pink.rs

#Nedeljko Bajić Baja

'