AKTUELNO

Niko drugi nije kao ti. Ti svojevrstan,jednostavan posve originalan i neponovljiv, počela je svoju ljubavnu poruku upućenu dečku.

Atraktivna pevačica Edita Aradinović već godinu dana je u vezi sa Ognjenom, a par trenutno uživa na zajedničkom odmoru.

Pevačica grupe "Ministarke" istakla je ranije za naš portal da uživa u ljubavi i da ima utisak da je ceo život sa Ognjenom.

- Ja volim da kažem da smo mi ceo život zajedno, pošto se znamo celog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i posle toga smo se viđali po kraju - rekla je Edita za Pink.rs.

Svoje fanove Edita je oduševila jednom objavom na Instagramu.

Niko drugi nije kao ti. Ti svojevrstan, jednostavan posve originalan i neponovljiv. Ne veruješ u to,ali niko drugi nije kao ti odveka- doveka. I svaki čovek kojeg voliš nije nikakav obicčn čovek. Iz njega zrači neobična privlačna snaga i ti po njemu postaješ na neki način drugačiji. Možeš mu čak reći "što se mene tiče, ne moraš biti nepogrešiv i savršen, jer te jednostavno volim" - napisala je Edita Aradinović u opisu fotografije sa dečkom Ognjenom.

Edita je do sada objavljivala fotografije na kojima se ne vidi u potpunosti, a baš zato je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

#Ljubav

#dečko

#pevačica

'