AKTUELNO

Voditelj strahuje da će članica žirija seksualno da ga zlostavlja.

Jovana Vukčević ima 22 godine i dolazi iz Podgorice i predstavila se pesmom ''Varali me svi'' koju u originalu izvodi Maja Nikolić. Članica žirija joj se odmah pridružila na sceni i zaigrala sa njom, a nakon što se pesma završila, poljubila je Milana Kalinića koji je bio šokiran.

Voditelj se nakon toga prekstio.

Foto: TvPink Printscreen

- Maja je bila za desetku - dobacila je Dara.

- Ovo mi je u prvoj sezoni uradila jedna takmičarka na sceni. Ali, član žirija da mi ovo uradi, nisam se nadao - objasnio je Milan.

- Milane, pa šta i da sam te poljubila? Šta, ne znaš da se ljubiš? A ti devojko, ne da pevaš kao Maja Nikolić, nego kao da sam te ja rodila - iskrena je bila Nikolićeva.

Foto: TvPink Printscreen

- Molim takmičarke da što manje pevaju pesme Maje Nikolić inače ću biti silovan na sceni poručio je voditelj svim takmičarkama.

- Jovana, super si. Ja sam oduševljena. Bilo je trenutaka kada si izgubila , ali ne uzimam to u obzir jer ja volim kako ti pevaš i svaku pesmu do sada si otpevala fenomenalno - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je poprilično nečistih tonova, ali mogu ti reći da ti je haljina privukla veću pažnju - iskrena je bila Zorica.

- Ako si ti pored ovakve haljine primetila nečiste tonove, pored ovakve haljine, ti si peder. Izvini, ali moram da ti kažem - dodala je Maja.

- Da ti iskreno kažem, ja u njene dojke nisam ni gledala, jer sam gledala u tebe - našalila se Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene si oduševila što si izabrala ovu pesmu jer ovo je stvano veliki hit. Divno si otpevala i divno izgledaš. Najlepša si otpevala ovu pesmu - kazala je Bubamara.

- Meni je ovo sve bilo lepo. Na nekim mestima si me podsetila na Majino pevanje - pohvalio je Šaulić takmičarku.

Nakon što su članovi žirija glasali, u peti krug ''Pinkovih zvezda'' direktno prošla je Tanja Cukić. Jovana i Marija imale su isti broj glasova, pa su ponovo odmerile snage u baražnom delu emisije uz orkestar. Posle toga, u dalje takmičenje prošla je Marijana Kankaraš.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'