AKTUELNO

I meni lepe novac gde stignu, a ponekad uzmem i ja pa stavim - kazala je Bubamara.

Prvi takmičar u večerašnjoj emisiji ''Pinkovih zvezda'' bio je Radoje Rajo Simonović  (27) iz Podgorice, a koji je predstavio pesmom Halida Bešlića ''Zlatne strune''.

- Ja ću da krenem od onoga što mi se nesviđa, a to je tvoja frizura. Stalno dolaziš sa istom frizurom - našalila se Zorica sa takmičarom zato što nema kosu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih je pustio da imam šta da pustim - rekao je Rajo kroz smeh.

- Šalim se sine, ovo je bilo jako lepo, divno si nam otvorio emisiju. Ti si jedan od retkih koji je standardno dobar i to je moje mišljenje - dodala je Brunclikova.

- U kafani ne pitaju za frizuru, mene bar niko nikada nije pitao - kazao je Šaban.

- Ja samo kad sagnem glavu u kafani, ljudi misle na da mi to čelo, pa mi lepe novac po glavi - ispričao je takmičar, na šta se nadovezala Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- I meni lepe novac gde stignu, a ponekad uzmem i ja pa stavim u dekolte - ispričala je Bubamara i pokazala kako stavlja novac među grudi.

- Sve dok guraju gore, sve je okej. U filmovima sam gledao da stavljaju i u tange - nadobvezao se Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo pevaš i lepo ti stoji ta frizura jer imaš lep oblik glave - kazala je Dara.

- Imaš jako lepu boju glasa i uvek nam to fino otpevaš. Volim i kad progovoriš jer mi je to bezgranično simpatično. Stvarno si drag lik i sve se to vidi - oduševljena je bila Dragana.

- Kada sam je ostala bez reči i moje kolege su duhovite, znači ja mogu da idem u penziju. Fenomenalno izgledaš, a tek kad progovoriš crnogorski... Pa šta da ti kažem - iskrena je bila Maja.

Žarko Stanojević iz Batočine ima 26 godina i večeras se predstavio pesmom Saše Matića ''Prokleta je violina''.

- Tvoje pevanje, je, kako da ti objasnim, kao da pevaš okružen ženama, one te sve gledaju zaljubljeno. Mnogo mi se to dopada - iskrena je bila Dragana Mirković.

- Nešto ti je malo kao pukao glas, pa si visine pipao bojažljivo. To je neka sitna zamerka, imaš harizmi i osmeh, pa nedostaci nisu bili toliko primetni - objasnila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene je Žarko očarao i svojim stasom i svojim glasom. Ti si jedna dobra pojava - kratka je bila Zorica koja je kasnije dodala da njega vidi kao svog idealnog zeta.

- Kada je bio moj gost na koncertu, ja sam rekla da bi volela da imam takvog zeta. I naravno, na koncertu je bila moja Zlata kao moj stilista. Žarko je onda prišao i rekao Zlati:''Ja sam tvoj budući muž'' - ispričala je Brunclikova i nasmejala sve.

Foto: TvPink Printscreen

- Bio si u nekim delovima visok, ali ne možemo to da ti zamerimo. Ti si paket, jedna ozbiljna Pinkova zvezda - istakla je Dara.

- Imaš sve što treba da ima jedna zvezda. Ti klasično dobro pevaš, razbijaš i znaš svoj posao - zaključio je Šaulić.

Autor: B. R.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

'