AKTUELNO

Njegov stan neće više koristiti u ove svrhe!

Nakon razvoda od Nine Radulović, glumac Branislav Lečić ostavio je svojoj bivšoj supruzi stan na Senjaku u kom ona živi sa njihovim zajedničkim sinom Lavom. Međutim, kako navodi "Kurir" slavni glumac ne želi više nikoga drugog u tom stanu, pa ni tenisera Filipa Krajinovića.

Leka je Nini posle razvoda ostavio luksuzni stan na Senjaku, u kom su srećno živeli šest godina, ali nije očekivao da će ona tako brzo započeti vezu sa sportistom. Uprkos tome, njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu, naročito zbog sina. Odlično funkcionišu, često se čuju telefonom i viđaju. Prilikom poslednjeg susreta Leka i Nina su imali malo ozbiljniji razgovor. S obzirom na to da je Ninin ljubavni život pod budnim okom javnosti, on je bivšu ženu zamolio da u njegov stan ne dovodi momke - priča Lekin prijatelj.

Foto: Promo

Isti izvor otkriva da Nina nije imala problem zbog ovakvog zahteva bivšeg muža.

Nina nije imala ništa protiv kad joj je Leka postavio te uslove. Štaviše, i njoj to odgovara. Otkako se pomirila s teniserom, njih dvoje se ne razdvajaju, ali se bar zasad viđaju u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu - završava Lekin prijatelj.

Autor: Pink.rs

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Nina Radulović

'