AKTUELNO

Iznenadio fotografijom sa ovom pevačicom.

Ljubomir Perućica je otputovao van zemlje na nastupe koji ga ovog vikenda očekuju u dijaspori. Društvo u avionu mu pravi ni manje ni više nego koleginica Aleksandra Mladenović, koja je proteklih dana u pojedinim nedeljnicima prozivala njegovu bivšu devojku Aleksandru Prijović.

Mladenovićeva je više puta proteklih nedelja rekla da je Prijovićeva želela da se sa njom pomiri, ali da je ona odbila taj predlog bivše drugarice. Mladenovićevoj smeta Prijovićeva, ali ne i njen bivši Perućica, što svedoči i fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama.

Izvor blizak obe pevačice otkriva za "Pink.rs" kako je zapravo došlo do sukoba između dve Aleksandre.

Aleksandra Mladenović i Aleksandra Prijović su bile jako dobro drugarice dok su se takmičile u jednom muzičkom takmičenju. Prijovićeva je imala veliko poverenje u Mladenovićevu i jedna drugu su podržavale tada. Tako je Prijovićeva barem mislila. Jednom prilikom je ona razotkrila da je Mladenovićeva ta koja sa skrivenog profila na "Youtube" ostavlja negativne komentare ne samo na njen račun, već i na račun drugih koleginica koje su se sada takmičile u tom šouu i tada su se žestoko posvađale i prekinule prijateljstvo. Posle nekoliko godina, Prijovićeva je Mladenovićevoj to oprostila jer je za nju to bilo nešto iz prošlosti što je više nije doticalo, ali daleko od toga da je htela ponovo da se druži sa Mladenovićevom - otkriva za Pink.rs izvor blizak dvema pevačicama.

Autor: M.V.

#Aleksandra Mladenović

#Aleksandra Prijović

#Ljubomir Perućica

'